KSB

Ga naar de inhoud

Historiek

KSB Bouwpromoties is in 25 jaar uitgegroeid tot een referentie in de vastgoedsector aan de kust. De basis voor dat succes werd gelegd in 1946. Desiré Stadsbader startte in dat jaar met een bouwbedrijf dat vandaag nog altijd een begrip is. Gaandeweg groeide het uit tot een omvangrijke onderneming actief in wegenwerken, bouwmaterialen en immobiliën. In 1986 ontstond uit die sterke groep KSB Bouwpromoties.
 
Heldere visie
 
KSB Bouwpromoties heeft een heldere visie op bouwen en wonen in de 21ste eeuw. Die visie vertaalt de firma in toonaangevende projecten die een verzorgde architectuur koppelen aan efficiënte bouwtechnieken en -stijlen. Bij elk project streven we naar een creatief architecturaal concept dat volledig past in de omgeving. De afwerking en materiaalkeuze worden bepaald door de hoogste normen inzake comfort, duurzaamheid en esthetiek. Het vergt van KSB Bouwpromoties een constant mee-evolueren met nieuwe inzichten, trends en evoluties.
 
Allerhoogste kwaliteit

Net als stichter Desiré Stadsbader blijft KSB Bouwpromoties onafgebroken zoeken naar nieuwe mogelijkheden om te beantwoorden aan de wensen van steeds veeleisendere kopers. Voortdurend zoeken de gedreven medewerkers van KSB naar betere materialen en efficiëntere werkmethoden om uw wooncomfort nog te vergroten. Het familiebedrijf heeft de blijvende ambitie om u de allerhoogste woon- en leefkwaliteit te bieden.