KSB

Ga naar de inhoud

Aanpak

De aanpak van KSB Bouwpromoties is een begrip. Onze strenge criteria en doordacht proces staan garant voor tevreden klanten. KSB Bouwpromoties selecteert alleen liggingen van uitzonderlijke kwaliteit en ontwikkelt er bouwconcepten die perfect aansluiten op de omgeving. De zorgvuldig uitgekiende organisatie van onze bouwprojecten en onze persoonlijke aanpak staat garant voor een excellente kwaliteit. Altijd kunt u bij ons terecht voor informatie.

Beproefde samenwerking

KSB Bouwpromoties realiseert elk bouwproject van a tot z. Wij doen daarvoor een beroep op een team deskundigen en betrouwbare bouwpartners met een grote ervaring in bouwprojecten. We geloven overigens niet in losse occasionele samenwerking. KSB kiest al jaren voor een beproefde samenwerking met dezelfde ervaren partners: "never change a winning team". Onze lange ervaring, duidelijke richtlijnen en stipte opvolging garanderen het succes van elk bouwproject.

Persoonlijke relatie

Als KMO met geëngageerde medewerkers staan wij garant voor een persoonlijke relatie met onze klanten. Wij zijn altijd direct aanspreekbaar en bereikbaar: een goede opvolging van de bouwwerken - ook op de werf - is op die manier verzekerd. Zeer snel kunnen wij op die manier inspelen op eventuele problemen.