KSB

Ga naar de inhoud

Vergroot headerbeeld

Ostend Seagull

Ostend Seagull Expand

Exclusief vertoeven in een tijdloze architectuur op niveau. Ostend Seagull wordt zonder meer één van de mooist afgewerkte residenties van Oostende. Het project biedt u een doordachte keuze aan grote studio’s & ruime appartementen met 1-2-3 slaapkamers aangepast aan uw persoonlijke smaak.

Ostend Seagull is een uniek woongevoel gekoppeld aan een aantrekkelijk architecturaal concept, gelegen op een superieure ligging pal aan zee én centraal in de bruisende binnenstad. Alle appartementen zijn bovendien zongeoriënteerd. Stijlvolle en duurzame materialen zorgen voor een tijdloze indruk. Binnenin leidt de verfijnde detaillering en kwalitatieve afwerking tot een perfect gevoel van leef- en wooncomfort.

De grote raampartijen en maximale terrasuitbouwen maken het mogelijk comfortabel te genieten van zon en zee. Ook wie op zoek is naar grote woonappartementen (147 m2) met mooie terrassen komt hier zeker aan zijn trekken. Door de maximale geveluitbouw met ruime terrassen bieden alle appartementen aan de kant van de Christinastraat een uitstekend zicht op zee. Ostend Seagull is zonder enige twijfel een investering voor de toekomst.

Vraag hier de plannen aan of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag hier de prijzen aan of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.